The Sun Trip 2015

Uit maar liefst 14 verschillende landen komen de 35 teams, die zich aan het voorbereiden zijn op de Solar Challenge "The Sun Trip", die in juni in het Italiaanse Milaan zal starten en via een door de deelnemers zelf te kiezen weg naar Cappadocië in Turkije zal leiden en terug.

Van die 35 teams zijn er 3 die hun spannende tocht op een Nazca Pioneer gaan maken, reden om The Sun Trip nauwlettend te volgen.

Team Go4EcoMobility, bestaat uit Henri en Antoine Jonckheere en Laurent Dalou, vader, zoon en vriend. De drie Pioneers zijn gekozen in de kleuren van de Roemeense vlag: blauw, geel, rood.

 

 

 

 

 

Stéphane Bertrand heeft ook meegedaan aan de editie 2013, en arriveerde, samen met het team Déclic Ëco, op een Nazca Quetzal, als vijfde van de ruim 30 teams. Hij rijdt op een witte Pioneer.
 

 

 

 

 

Arno Liegon start op een oranje Pioneer en is, net als de andere teams, vastberaden er een mooi avontuur van te maken! De motoren en zonnecellen van deze drie teams zijn aangebracht door Guillaume Devot van Déclic Ëco, die daarmee o.a. ervaring heeft opgedaan in The Sun Trip van 2013.

Find us on Facebook