Vakantieplannen?

De zomer komt eraan! Laat je inspireren door andere vakantiefietsers. Sommigen zijn al thuis, anderen zijn nog onderweg, maar het is altijd leuk om te lezen wat fietsreizigers beleven.

 

Wat ga je doen na je pensioen? Eerst maar eens een stukje fietsen vond Jan! Dus: tentje en brandertje mee en op naar Santiago de Compostela. Als verwoed wielrenner koos hij voor deze lange afstand toch een ligfiets: een Gaucho met aerostuur. Hij vertrok op 16 juni 2013 en was in krap vijf weken op zijn eindbestemming. Lees zijn blog.

 

 

 

Laure en Pierre vertrokken in maart 2010 op zoek naar duurzame levenswijzen. Hoe kun je dat beter doen dan op de fiets, in hun geval op een Explorer en een Pioneer. Een verslag van hun zoektocht is Enviroulemonde, vol met mooie verhalen, filmpjes en foto's van hun ontmoetingen over de hele wereld. Inmiddels zijn ze weer thuis.

 

 

 

Giom is eind april 2012 op zijn Pioneer vertrokken voor een reis van Brest naar Vietnam, om geld in te zamelen voor kinderen met taaislijmziekte. Zijn verslag, met interessante filmpjes, is te lezen op Voluntour, waar je hem ook financieel kunt steunen.

 

 

 

Amanda en Olivier zijn alweer een tijd thuis en hebben een prachtig fotoboek uitgegeven over hun wereldreis van 3 jaar op hun Pioneers. Hun website Globicyclette is ook een bron van informatie en inspiratie!

 

 

 

 

Vanaf juni 2011 zijn de Hongaarse Arpad en Zita op huwelijksreis: de wereld rond op de fiets, een Nazca Gaucho met onderstuur.
Ze zijn te volgen via Facebook en op hun eigen website 360Bringa .

Find us on Facebook