Quetzal

Quetzal tandem

Aerostuur

De tandem van Nazca, fietsplezier voor twee!
In 26" geschikt voor captain/stoker vanaf ca. 1.80m/ 1.50 m.
In 24" geschikt voor captain/stoker vanaf ca. 1.65 m/1.50 m.

Gaucho

Gaucho 28 highracer

bovenstuur - aerostuur

De 28 inch highracer uitvoering van de Gaucho is de tegenhanger van de klassieke rechtop racefiets, maar dan sneller en aanzienlijk comfortabeler!

Geschikt voor rijders vanaf ca. 1.75 m.

Gaucho

Gaucho Tour

bovenstuur - onderstuur - aerostuur

De Gaucho Tour is het meest recente frame ontwerp van Nazca, op te bouwen als comfortabele toerligfiets met 2x28", 2x26" of 2x24" wielen.

Fuego

Fuego

bovenstuur - aerostuur

Een snelle, perfect rijdende semi-lage ligfiets. Een comfortabele racer die je ook praktisch kunt gebruiken. Snelheid was het doel, een hoog rijcomfort, praktische bruikbaarheid en veiligheid absolute voorwaarden!
Leverbaar in frame maat M en L.

Paseo

Paseo

bovenstuur - onderstuur - aerostuur

De Paseo is een uitstekende allround ligfiets, optimaal geschikt voor sportief, comfortabel toeren en reizen. Zeker aanvoelend en een goed overzicht door niet te extreme lighouding.
Standaard met schijfremmen.

Geschikt voor rijders vanaf ca. 1,60 m.

Fiero XS

Fiero XS

bovenstuur

De Fiero XS is zeer geschikt voor rijders met een lichaamslengte vanaf ca. 1,50 m. Een energiek fietsje: mooi, snel en met al die eigenschappen die het een echte Nazca maken! Door de twee 20" wielen is de zithoogte relatief laag.
Verkrijgbaar met boven-, onder- en aerostuur.

Pioneer

Pioneer

bovenstuur - onderstuur - aerostuur

Vanaf de introductie in 2001 tot op heden is dit een van de meest populaire hoge toer-ligfietsen, zowel in Nederland als ver daar buiten. Het rustige rijgedrag, de grote betrouwbaarheid tijdens lange reizen en de uitstekende afwerking hebben deze fiets een ijzersterke reputatie gegeven.

Find us on Facebook